Mar 02
Naam: Chanelle
Leeftijd: 37 jaar
Plaats: Haarlem

Mijn man heeft me vorige week betrapt toen ik wat met mezelf zat te spelen voor onze webcam! Je zou denken dat hij dat erg vond; maar nee! Hij werd zelf enorm geil en besloot dan ook maar snel om met me mee te doen. Hij heeft me zo hard anaal geneukt terwijl een aantal mensen ons bevelen gaven via het internet. Jammer genoeg is mijn man……gisteren om zakenreis vertrokken, nu heb ik niemand om een geile show mee op te voeren. Gelukkig weet ik alleen ook wel van wanten! Ik sta op het punt om een hete en harde sm-sessie voor mijn camera uit te voeren! Bij mij zie je niets dan de beste sm cam! Om ervoor te zorgen dat je lekker kan spuiten, heb ik heel wat harde speeltjes in huis gehaald. Ik kan niet wachten om mijn rode latexmasker te testen en om te zien hoe rood mijn tepels kunnen worden wanneer ik er wasknijpers op bevestig! Wat dacht je van een klein elektrisch zendertje dat ik op mijn schaamlippen kan plaatsen? Misschien geef ik jou wel de code, dan kan je me schokjes bezorgen vanop een afstand! Ik ben van plan om niets meer aan te houden, buiten natuurlijk mijn masker, een hondenhalsband en zwarte naaldhakken. Ik wil dat je me dan ziet als een echte domina die er ook oprecht van kan genieten om als ordinaire slaaf gebruikt te worden! Beveel me via de cam en doe me al die fantasietjes uitvoeren die je niet gezegd krijgt! Tik al je donkere wensen maar in en kom klaar terwijl je me bekijkt via de cam in mijn slaapkamer in Haarlem! Wordt je lul nu al lekker stijf? Waar wacht je dan nog op? Stuur me snel een berichtje!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Chanelle\\ Categorieen: