May 27
Naam: Solange
Leeftijd: 50 jaar
Plaats: Leeuwarden

Ben jij klaar voor meesteres Solange? Bij mij ben je zeker aan het goede adres wanneer je eens wat anders zoekt dan al die jonge sletjes die niet eens goed weten wat ze met een lul moeten doen! Geloof me vrij wanneer ik zeg dat ik je alle hoeken van de kamer kan laten zien. Al een aantal jaar heb ik een tweetal vaste slaven die voor me door het vuur gaan; maar nu ik gepensioneerd ben, heb ik tijd voor nog een slaaf extra. Ik ben op zoek naar een onderdanige jonge kerel die zich helemaal wil……overgeven aan mijn perverse wensen. Zie jij het wel zitten om door mijn twee slaven vastgeketend te worden terwijl ik een aansteker onder je ballen hou? Ik geniet ervan om mijn slaaf te horen schreeuwen, en vergis je niet; dat moet niet altijd van plezier zijn. Er is dan ook maar één ding dat telt; ik moet het leuk vinden, mijn kut moet lekker nat worden. Tijdens onze eerste sessie wil ik helemaal niet zien hoe hard je lul kan worden. Ik wil je doen zweten en ik wil tranen over je wangen zien rollen. Als je braaf bent, mag je toekijken hoe mijn andere twee slaven mijn poesje likken. Misschien mag jij wel met mijn leren zweep hun rugjes doen bloeden! Ik verwacht niets anders dan complete onderdanigheid van je; spreek me tegen en ik beloof je dat je het zult berouwen! Deze meesteres staat op haar strepen en eist een slaaf die haar volledig gehoorzaamt! Stap maar snel in je wagen en trek je maar goed af; vanaf nu wordt er pas gespoten wanneer je toestemming hebt! Ik wacht op je in Leeuwarden!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Solange\\ Categorieen: