May 27
Naam: Mabel
Leeftijd: 27 jaar
Plaats: Dordrecht

Dag vuile neukslaaf; wat ben ik blij je hier weer te zien! Ik wist wel dat je naar mijn profiel zou komen kijken. Deze meesteres heeft een onderhuidse aantrekkingskracht op alle kleine slaafjes die hard aangepakt willen worden. Weet je wat dat vreemde gevoel is op je reet? Dan zijn je billen die verlangen naar de harde hard van deze meesteres uit Dordrecht! Ik wil je horen toegeven dat……je snakt naar mijn vibrator in je reet en mijn balstretchers aan je zak! Meesteres aangeboden? Voor jou is het eerder meesteres verplicht! Smeken, dat ga je voor me doen! Naakt op je knieën terwijl je het vuil van mijn bezwete voeten mag likken. Denk je dat je alles aankan dat ik te bieden heb? Laat me je dan maar vastbinden aan de verwarming terwijl ik je murw sla met mijn rijzweep! Ik ben van plan om je mond helemaal af te plakken met schilderstape, probeer maar zo luid te schreeuwen als je kan, er is niemand die je gaat horen; dat beloof ik je! Als toetje wil ik op je gezicht plassen! Dat lijkt je wel wat, is het niet? Ik ben er nog niet helemaal uit of ik je een orgasme ga bezorgen, uiteindelijk draait het vooral rond mijn plezier. Misschien mag je wel spuiten op mijn borsten, maar dan wil ik het je uitgebreid horen vragen. Het is erg belangrijk dat je aan mij toestemming vraagt om je lul boven te halen. Stel me niet teleur en toon me dat je mijn slaafje bent. Laat zien dat deze meesteres je droomvrouw is en dat je voor haar door het vuur zou gaan! Ik beveel je om me nu een berichtje te sturen!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Mabel\\ Categorieen: