May 27
Naam: Maion
Leeftijd: 29 jaar
Plaats: Zoetermeer

Een echt vuurdoop, dat heb je tegenwoordig als jonge vrouw nodig! Als je het mij vraagt, is er dan ook helemaal niets mooiers dan een naakt vrouwenlijf met wat brandwonden op! Mijn eigen lichaam telt ook al een aantal exemplaren, en telkens wanneer ik zonder kleren voor de spiegel sta, moet ik me inhouden om niet met mijn poes te beginnen spelen! Mijn vader had vroeger een varkensboerderij, en iedere zomer mocht ik de nieuwe biggetjes brandmerken met een serienummer; als het even kan zou ik dat……graag opnieuw doen, maar dan wel op mijn eigen reet! Lekker pervers, maar zo geil! Zie jij het wel zitten om mijn reet helemaal te verbranden met een nummer dat je zelf mag kiezen? Ik zorg voor al het materiaal en een geschikte locatie! Het enige dat jij moet doen is die hete pook met het nummer op zonder verpinken tegen mijn reet duwen! Wil je dat doen voor mij? Ik beloof je dat je er helemaal geen spijt van zal krijgen. Als jij mijn lusten bevredigt, zal ik goed voor je zorgen. Wil je dat ik aan je eikel lik en met je ballen speel? Of ben je zelf ook eerder wat extremer van aard? Misschien wil je wel dat ik een dildo in je reet ram, jij stoute jongen! Ik wist wel dat wij het goed met elkaar zouden kunnen vinden. Als je mijn ideetjes leuk vindt, kunnen we gerust nog heel wat verder gaan, hoor. Wat dacht je van wat spelletjes met een aansteker? Zal ik al je schaamhaar wegbranden en je dan helemaal insmeren met vette crème? Stuur me een berichtje en dan spreken we verder wat af!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Maion\\ Categorieen: