Jun 24
Naam: Gelske
Leeftijd: 24 jaar
Plaats: Groningen

Dag slaaf. Gelke uit Groningen hier. Ik ben niet van plan om er te veel woorden aan vuil te maken. Ik zoek een behaarde mannelijke slaaf die ik mag gebruiken als……schoothondje. Iemand uit Groningen die niet bang is voor wat pijnlijk plezier en iemand die bereid is naar me te luisteren zonder vragen te stellen. Ik weet dat ik nog jong ben, maar vergis je niet. Ik verneder al sinds mijn zeventiende volwassen mannen. Iedere keer opnieuw kan ik hen urenlang laten kermen en kreunen terwijl ik oprecht geniet van mijn eigen machtspositie. Ik kan je ontvangen in mijn eigen sm-kamertje bij me thuis. Je hoeft dus helemaal niets mee te brengen, zelfs je zelfvertrouwen mag je thuis laten. Mannen ontvangen doe ik in niets anders dan mijn zilveren halsband. Vanaf het moment dat je binnenkomt, mag je op handen en voeten neerdalen. Bereid je voor om een aantal uur mijn geile hond te zijn. Om op te warmen mag je even aan mijn poesje likken. Als je me dan al kan doen komen, zal je extra gemeen voor je zijn. Ik ben niet te beroerd om je een trap te verkopen wanneer je er niets van bakt. Stoute honden moet je goed aanpakken, anders blijven die krengen fouten maken. Geen idee hoe jij er over denkt, maar ik kijk er naar uit om de haren op je ballen met een lucifer weg te branden. Daar krijg ik je lul vast wel hard mee, niet? Pas in de allerlaatste minuut krijg je van mij toestemming om je minderwaardig zaad te lozen. Misschien doe ik het je wel oplikken nadat ik je masker afneem. Waar wacht je op slaaf? Maak dat je hier bent!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Gelske\\ Categorieen: