May 27
Naam: Jordan
Leeftijd: 25 jaar
Plaats: Alkmaar

Bang dat je vrouw je thuis gaat betrappen tijdens je harde seksspelletjes? Waarom kom je dan geen gebruik maken van mijn sm kamer? Ik ben een ervaren meesteres in Alkmaar en ik heb altijd wel zin in… …nieuwe, geile slaafjes die ik zonder genade mag gebruiken! Mijn sm kamer is helemaal gratis, op voorwaarde dat je bereid bent naar me te luisteren zonder mijn bevelen in vraag te stellen! Klinkt goed, of niet? Wil je graag weten wat ik precies met je van plan ben? Wat dacht je van de meest harde sm die je maar kan bedenken? Bereid je voor op een donkere kamer waarin je onmiddellijk in je ondergoed aan mijn Andreaskruis wordt geketend. Je krijgt een zak over je kop; met een groot mondgat. Zo zie je absoluut niet wat je te wachten staat, maar kan je toch rustig blijven ademen wanneer je het wat moeilijker krijgt! We gaan wat experimenteren met anale douches! Ik wil je hol helemaal zien leegstromen voor ik er een leren butplugg in ram. Als ik je ook maar hoor kreunen, krijg je van mij een slag tegen je kop! Mijn slaven maken enkel geluid wanneer ik heb toestemming geef; vergeet dat niet! Daarna is het tijd voor mijn stalen penisplugg! Ja, dat lees je goed! Bereid je maar al voor op enkele uren heerlijke pijn! Als kers op de taart heb ik nog wat tepelklemmen die via een ketting met elkaar verbonden zijn! Had ik al verteld dat ik tandjes in de klemmen heb gevijld? Zo bijten mijn klemmetjes zich lekker vast in je vlees! Staat je lul al helemaal hard voor me? Ik had niets anders verwacht! Kom snel naar me toe in mijn sm kamer in Alkmaar!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Jordan\\ Categorieen: