May 27
Naam: Ulinda
Leeftijd: 29 jaar
Plaats: Groningen

Weet je wat ik graag in mijn koffie doe? Lekker vers zaad! Ik vind daar helemaal niets vreemd aan! Ik ben al dol op sperma sinds ik een man voor het eerst op mijn borsten heb zien spuiten! Heel wat mensen geloven het niet wanneer ik het hen vertel, maar bij mij thuis……heb ik een klein boekje verstopt waarin ik de smaak van het zaad beschrijf van iedere man die mij al heeft geneukt! Wil jij ook in mijn boekje staan? Kom dan snel naar me toe in Groningen en doe me je zaad likken! Ik wil je lekker lang pijpen tot je bijna gaat komen! Haal je lul dan maar uit je mond en trek je verder af tot dat dikke druppels zaad kan achterlaten op mijn getegelde vloer. Terwijl dat even een sigaretje gaat roken, wil ik die lekkere kwakjes van je helemaal oplikken! Ik wil dat je me gebruikt als een goedkoop hoertje dat verslaaft is aan pittig zaad! Weet je, eigenlijk is dat nog waar ook! Een aantal maanden geleden heb ik een man betaald om hem af te mogen zuigen! Toen hij over mijn hele gezicht klaarkwam, was ik zo gelukkig! Hij vond het trouwens zo lekker dat hij mijn geld terug gaf, stel je voor! De volgende stap is koken met sperma! Voor Kerst wil ik graag een cake bakken waar verschillende mannen hun zaad in hebben gedumpt! Dan wil ik mijn hele lichaam insmeren met slagroom en alles dan laten aflikken door mijn hondje terwijl ik aan mijn potjes sperma ruik! Wil je gezellig mee komen spelen met ons? Waar wacht je dan nog op? Haast je naar Groningen en duw je pik in mijn bek!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Ulinda\\ Categorieen: