May 27
Naam: Veroline
Leeftijd: 23 jaar
Plaats: Alkmaar

Klaar om je portefeuille boven te halen? Ik ben bereid mezelf als slaaf te verkopen aan de hoogste bieder! Mijn vriendje heeft me geleerd hoe leuk het is om als vrouw een man volledig te kunnen dienen. Hij vertelde me zelfs dat ik erg getalenteerd was! Eerlijk gezegd vind ik het zelf ook leuk om te moeten luisteren naar een autoritaire dekhengst die me de hele dag streng controleert. Het liefste van alles word ik……als seksslaaf gebruikt! Mijn kutje verlangt een aantal keer per dag naar een harde lul, een stijve pik die me lekker kan doen komen zonder zelf te snel te spuiten! Nu ik mezelf als slaaf te koop heb gesteld, hoop ik dat ik een strenge meester vind die me alles kan leren wat een jonge vrouw moet weten. Laat me lang aan je lul zuigen en masseer daarbij hard mijn borsten zodat mij tepels helemaal stijf worden. Vertel me hoe ik mijn tong moet bewegen wanneer ik als een geile slet aan je ballen lik. Duw mijn hoofd tussen je billen en beveel me je lekker te rimmen en je zo af te trekken. Spuit je hele lading over mijn gezicht en vertel me dat ik een brave meid ben. Hopelijk ben je bereid een mooie prijs voor me te betalen, ik zou niet graag terecht komen bij een oude man die me gaat dwingen zijn was te doen. Daar ben ik een te geile slet voor, vind je dat ook niet? Stuur me snel een berichtje en kom een kijkje nemen op de veiling georganiseerd door mijn vriendje in Alkmaar. Neem je me dan snel mee naar je thuis? Ik kijk er zo naar uit!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Veroline\\ Categorieen: