Apr 24
Naam: Rowy
Leeftijd: 37 jaar
Plaats: Den Helder

Mag ik spreken van je? Heb ik je toestemming? Ik mag alleen maar doen wat mijn meester me toestaat! Deze zwarte slavin uit Den Helder is dringend op zoek naar een oudere, blanke meester die nood heeft aan een geile zwarte slavin om hem helemaal te dienen. Vergis je niet, ik ben niet zomaar op zoek naar iemand die me een paar uur per dag wat wil rondbevelen; ik ben op zoek naar een……strenge baas die me wil behandelen alsof ik helemaal zijn eigendom was! Mijn kut wordt helemaal nat wanneer ik aan een positie als seksslavin denk in een groot huis! Keten me vast aan een van de muren in je kelder en kom me alleen bezoeken wanneer je lul hard is! Geef me niets anders te eten dan je warme zaad en dwing me je pis te drinken wanneer ik dorst heb! Iedereen weet wel dat jonge, zwarte vrouwen nood hebben aan pijnlijke anale seks; ram je pik dus maar zeker een aantal keer in mijn onbehaarde zwarte reet! Berijd deze zwarte slavin en maak de gelukkigste vrouw ter wereld van haar! Als ik je lekker doe spuiten, mag je me als beloning misschien wat in de tuin laten rondlopen. Dan kan je me helemaal schoonspuiten met de tuinslang voor je me weer opsluit. Leen me gerust uit aan je vrienden en vertel hen dat ik leef om gebruikt te worden. Speeltjes, groepsverkrachtingen…, als zwarte slavin doe ik alles wat mijn meester van mij verlangt! Ik zal je nooit tegenspreken, maar ik zal je keer op keer bedanken dat je me zo lekker neukt in mijn zwarte reet! Stuur me snel een bericht en eis dat ik je kom bezoeken!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Rowy\\ Categorieen: