Jun 24
Naam: Chade
Leeftijd: 39 jaar
Plaats: Bergen op Zoom

Hallo, iedereen! Ik heb even genoeg Belgen in mijn reet gehad, nu is het tijd voor wat Nederlanders! Ik kwam nog niet zolang geleden uit de kast en ik ben mijn verloren tijd aan een hels tempo aan het inhalen! Momenten zoek ik iemand om mijn behaard kontje……helemaal te misbruiken bij me thuis in Bergen op Zoom! Ik sta voor alles open, letterlijk en figuurlijk! Natuurlijk heb ik ook een aantal ideetjes! Wat dacht je ervan om mijn behaarde reet eerst helemaal kaal te scheren? Maken we het dan meteen wat spannender? Maak maar een aantal kleine sneetjes aan mijn holletje terwijl je me daar kaal scheert. Helemaal niet diep, maar toch ernstig genoeg om het te voelen prikken! Mijn lul wordt nu al helemaal stijf van de opwinding! Dan houden we het lekker simpel. Ik wil dat je dan op me klimt en je dikke lul zonder glijmiddel in mijn bloedende reet ramt. Neuk me zoals je een puber die snakt naar mannenliefde zou ontmaagden! Laat je helemaal gaan en spuit lekker in mijn darmen! Mag ik je pik daarna helemaal schoonlikken? De lekkere smaak van kontzweet, pittig zaad en wat bloed vind ik hemels! Als je mijn kontje lekker kan bewerken, wil ik je daarna als beloning nog eens lekker pijpen. Dat mag terwijl je gewoon neerzit; maar wat stopt je om je lul brutaal in mijn bek te duwen en me zo nog eens helemaal te vernederen? Hopelijk vind je niet dat ik overdrijf. Ik droom ervan om een stoere en sterke man lekker te kunnen plezieren! Misschien kunnen we de volgende keer nog wat verder gaan? Dan neem ik mijn collectie dildo’s mee! Kijk je er ook al naar uit?

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Chade\\ Categorieen: