Jun 24
Naam: Joella
Leeftijd: 24 jaar
Plaats: Eindhoven

Wil je nu eens wat weten? Vorige week werd ik onderweg naar huis na een avondje stappen in Eindhoven besprongen door een groepje jongeren in een donkere steeg! Een klein kwartiertje lang werd ik schaamteloos herleid tot de seksslaaf van vier staalharde lullen! Ik vind het dan ook erg geil om……openlijk toe te geven dat ik nog nooit zo lekker werd geneukt! In het donker voelde ik een stijve pik die me hard in mijn mond neukte, terwijl een natte tong mijn poes nat genoeg maakte om gepenetreerd te worden! Terwijl twee jongen me brutaal tegen de muur duwde, werd ik genadeloos verkracht! Ik vraag me af of mijn belagers wisten dan een groepsverkrachting een van mijn fantasietjes was, aangezien alles precies gebeurde zoals ik het had gehoopt! Naderhand lieten ze me achter als een gebruikt stuk speelgoed, doorweekt van hun zaad en beroofd van al mijn geld! Zie jij het zitten om die avond opnieuw met mij te beleven? Stuur me dan snel een berichtje en kom naar me toe in Eindhoven samen met van knappe vrienden van je! Ik zal op jullie wachten in mijn auto. Dan kunnen jullie ruw de deur opentrekken en mij de grond op sleuren! Verkracht me op de motorkap van mijn eigen wagen! Of misschien kunnen we eerst een donker bos in rijden? Dat zou ik zo lekker geil vinden! Duw mijn gezicht tegen een boom aan en bewerk mijn kale poes en mijn geile, bolle reet met takken en bladeren! Neuk me zonder glijmiddel en zorg ervoor dat ik van niets anders kan genieten dan van de absolute machteloosheid die ik dan voel! Ik kijk al uit naar je berichtje, hopelijk neem je snel contact met me op!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Joella\\ Categorieen: