Mar 02
Naam: Josee
Leeftijd: 28 jaar
Plaats: Hoofddorp

Klaar voor de seksuele kick van je leven? Ben jij die zelfzekere man die al mijn lusten kan bevredigen? Kom dan maar snel naar Hoofddorp voor een wel erg speciale middag! Ik ben op zoek naar een jonge twintiger die ik eerst lang en lekker mag inzepen onder mijn douche! Als je lul dan lekker hard is, wil ik je……misschien zelfs afzuigen tot je zaad uit je pik schiet! Daarna wil ik naakt naast je komen zitten en wil ik toekijken hoe je veel water drinkt! Ik geef het toe, dat klinkt wat raar, maar je moet begrijpen dat ik op zoek ben naar een stevige kerel die voor me in een maatbeker wil plassen! Ik fantaseer al maanden over warme urine die ik over mezelf kan uitkappen en die ik lekker kan opdrinken zonder dat iemand me daar vreemd voor bekijkt! Jij hoeft helemaal niets te doen, alleen drinken en plassen! Als het even kan wil ik dat je me helemaal uitkleedt en me dan lekker lang onder pist, totdat ik helemaal doorweekt ben van je speciale mannenstraal! Je hoeft dat natuurlijk niet voor niets te doen! Als je mij de middag van mijn leven bezorgd, mag je lekker op het bed gaan zitten en kom ik je berijden tot mijn poesje helemaal rauw en pijnlijk aanvoelt! Naast plas drinken word ik helemaal wild van het gevoel van een harde pik waar ik lekker op en neer op kan gaan! Mijn slaapkamer heeft al heel wat mannen zien passeren, maar tot nu toe was er niemand die mijn verlangen naar plas drinken helemaal kon bevredigen! Kan jij me aan? Kom dan snel naar me toe in Hoofddorp!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Josee\\ Categorieen: