Jun 24
Naam: Hinkje
Leeftijd: 38 jaar
Plaats: Zoetermeer

Weet je wat het mooiste geluid ter wereld is? Een strakke, leren zweep die keer op keer neerkomt op een geile reet! Laat dat nou net zijn wat ik nodig heb! Ik snak naar een hete avond in Zoetermeer met een jonge hengst…die het vel van mijn reet wil slaan! Ik besef dat dit een unieke gebeurtenis is, dus heb ik maar speciaal een nieuwe zweep gekocht! Mijn vorig exemplaar ging al een aantal jaar mee en was wel aan vervanging toe! Mijn poes wordt nog steeds helemaal nat wanneer ik over de littekens op mijn benen wrijf! Een paar jaar geleden had ik voor het eerst een lange sm-sessie met een oudere man die wel wist wat dat hij precies met mijn zweep moest doen! Aan het einde van de avond kwam ik heftig klaar in een plasje van mijn eigen bloed! Nu ben ik weer op zoek naar een gelijkaardige ervaring; maar, als ik toch eerlijk mag zijn, deze keer wil ik nog een stap verder gaan! Ik wil een voor een spiegel gaan zitten, zodat ik constant kan zien wat er gebeurt! Bovendien wil ik ons geil sm-spelletje lekker filmen en verspreiden via het internet! Ik droom ervan om avond na avond urenlang geslagen te worden als een op hol geslagen paard dat dringend nood heeft aan een lesje! Voor je naar huis gaat, wil ik dat je mijn reet afspoelt in de douche en dat je mijn ronde en bloedende reet nog ontsmet! Laat me niet langer smeken om aandacht en stuur me vandaag nog een berichtje! Ik beloof je dat ik dadelijk terug contact met opneem en dat mijn zweep én mijn reet helemaal van jou zijn!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Hinkje\\ Categorieen: