May 27
Naam: Riete
Leeftijd: 52 jaar
Plaats: Breda

Gisteren was het eindelijk zover! Na meer dan een jaar waarin ik mezelf dag na dag vingerde, voelde ik weer een geile paal in mijn poesje! Het was zo lekker dat ik vandaag al snak naar meer! Laat ik er dan ook maar geen doekjes om winden; ik ben op zoek naar knappe jongens die wel houden van……een oudere vrouw in een strak, zwart korsetje. Ik ontvang je in bijpassende, lange zwarte naaldhakken en met mijn lange zweep klaar in de hand. Had ik al gezegd dat ik geen katje ben om zonder handschoenen aan te pakken? Vergis je niet hoor; ik wil staalhard geneukt worden, maar eerst is het mijn beurt om wat met jou te spelen! Ik wil dat je op mijn bed gaat liggen en dat je aan mijn hakken likt terwijl ik je lul in mijn mond neem. Laat me aan je ballen zuigen en zien hoe je oprecht geniet van het plezier! Wanneer je paal helemaal rechtstaan, wil ik mijn zweep doen afkletsen op je billen! Klaar voor een aantal rode, diepe striemen? Ik zal je niet doen bloeden, maar ik beloof je wel dat je een aantal dagen niet rustig zal kunnen gaan zitten! Wil je me dat dan ook betaald zetten? Ga gerust je gang! Wanneer ik uitgespeeld ben, mag je me veranderen in je eigen oudere milf! Neuk me een aantal keer anaal en spuit al je zaad over mijn hangtieten uit. Lik aan mijn poes en stop je vingers in mijn reet! Laat me je lul helemaal aflekken en trek aan mijn haar wanneer ik even om rust vraag. Hou je zeker niet in! Ik ben dat ook niet van plan! Kom je vandaag nog naar me toe in Breda?

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Riete\\ Categorieen: