Mar 29
Naam: Niquelle
Leeftijd: 25 jaar
Plaats: Middelburg

Dag jongens, ik ben Niquelle uit Middelburg en ik heb wel een heel speciaal verzoek… Alles wat je op mijn foto ziet, is namelijk te koop! Een jonge vrouw te koop vind je niet zo vaak, maak daarom snel gebruik van mijn diensten! Wanneer we het eenmaal eens zijn geworden over de prijs, ben ik helemaal van jou! Je mag me dan mee naar huis nemen en……me gebruiken zoals je zelf wilt! Ik kan voor je afwassen en voor je koken, of je mag me natuurlijk ook gebruiken als een geil seksslaafje dat al je kinky wensen zou moeten uitvoeren! Stiekem hoop ik dat je dat van plan bent! Mijn kutje gaat al strak staan als ik denk aan je harde lul die mijn poes hard penetreert zonder me ook maar een greintje genade te tonen! Laat je volledig gaan, scheur al mijn dure kleren stuk, sla me een van de hoekjes van je badkamer in en verkracht me dan als een ordinaire hoer die te dom is om je te laten komen. Vergeet niet, een jonge vrouw te koop; daar moet je gebruik van maken! Nodig je vrienden uit en dwing me hen te plezieren met de sm-speeltjes die je net in huis hebt gehaald. Plak mijn mond dicht met industriële en herleid me tot een zaadslet voor jou en je vrienden! Neuk me met zijn allen en spuit al dat hete en geile zaad over mijn gezicht! Ga je me dan ook straffen als ik jullie niet kan doen komen? Wil je dan met een houten plank op mijn reet slaan? Breng snel nog een bod op me uit en wie weet vervul ik binnenkort wel al jouw wensen!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Niquelle\\ Categorieen: