Jul 16
Naam: Edela
Leeftijd: 19 jaar
Plaats: Leiden

Dag loverboy! Edela hier uit Leiden! Wat leuk dat je met me kennis wil maken! Ik wist meteen dat ik jou wel kon vertrouwen om me lekker ruw onder handen te nemen. Ik vraag dan ook niet veel van je. Wat ik van je wil? Ik heb een zwart leren masker dat je me om moet doen, bind daarna mijn handen lekker vast op mijn rug, duw me op mijn knieën en neuk me in mijn bek! Ram die harde lul van je genadeloos helemaal tot aan het achterste van mijn keel. Durf niet te stoppen wanneer ik begin te kokhalzen! Grijp me dan maar bij mijn oren vast en trek mijn geile kop maar nog wat harder tegen je stijve paal aan. Wil je het nog wat spannender maken? Wanneer je lul helemaal in mijn keel zit, knijp dan mijn neus dicht. Probeer te tellen hoeveel seconden ik zonder verse lucht kan! Net wanneer je denkt dat ik op het punt sta om flauw te vallen, mag je me weer laten ademhalen! Ik word al helemaal nat door aan te denken. Misschien wil je ook dat ik op een dildo ga zitten terwijl je mijn mond rauw neukt? Dat kan, maar alleen als je me belooft dat speeltje hard in mijn reet te rammen. Gebruik geen spuug of glijmiddel! Ik ben een stoute slet en ik wil dat je mij een stevig lesje leert! Geef me gerust een schop als ik me niet gedraag en ram die dildo dan maar nog wat verder in mijn hol! Ik kan je dan ook niet beloven dat ik mijn best zal doen om een braaf meisje te zijn… Maar dat vind je wel leuk, niet?

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Edela\\ Categorieen: