Jul 16
Naam: Teodora
Leeftijd: 59 jaar
Plaats: Leiden

Klaar voor een geile oma met een leerfetisj? Kom dan maar snel naar me toe! Ik ben Teodora uit Leiden en al een aantal jaar lang ben ik helemaal in de ban van leer! Als kind had ik een strak paar leren handschoenen, maar nu neem ik alleen genoegen met……een volledige outfit in geil zwart leer! Mijn favoriete broek is een oud leren exemplaar waar ik aan de achterkant wat gaatjes in heb geknipt. Op die manier kan ik hard geneukt worden terwijl ik mijn leren broek aan kan houden! Natuurlijk doe ik nooit een slipje aan wanneer ik mijn trouwe leren broek aantrek. Het gevoel van leer aan mijn poes maakt me zo heet! Ga op je knieën zitten en begraaf je gezicht in het onderste gatje, zo kan je lekker aan mijn natte kut likken! Kan je me zo doen komen? Of steek je liever je stijve paal in het bovenste gaatje? Naast leer is er maar een ding waar ik even hard van kan genieten, en dat is een harde lul in mijn bolle reet! Ik wil ook dat je op mijn broek spuit zodat ik je zaad met mijn vingers kan oplikken! Om mijn fantasietje helemaal af te maken, mag je een leren masker aan doen! Ik word helemaal geil van de gedachte dat een leren masker je gezicht zal verbergen terwijl je me helemaal klaar neukt. Hopelijk zie jij het zitten om deze oudere vrouw helemaal te doen zweven van genot! Kom nu nog naar me toe en maak me zo geil als boter terwijl ik als een jong poesje voor je spin in mijn strakke leren broek! Ik wacht op je!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Teodora\\ Categorieen: