May 30
Naam: Fainche
Leeftijd: 23 jaar
Plaats: Deventer

Dag geile sloeber! Ik weet wel wat jij zoekt! Geef het nou maar gewoon toe! Jij wilt lekker bij me in de klas komen zitten! Overdag ben ik misschien een gewone docente, maar na de lesuren komen mijn donkere kantjes naar boven! Kan je niet wachten om samen met andere mannen eindeloos vernederd te worden……in mijn eigen klaslokaaltje in Deventer? Stuur me dan maar snel een berichtje! Ik heb een aantal lesbankjes waar ik mijn slaven aan vastketen totdat ze hard genoeg hebben gewerkt. Je vrijheid moet je natuurlijk verdienen! Samen lossen we dan een aantal vraagstukken op! Geef je een fout antwoord dan zal je mijn zweep op je reet voelen kletsen! Ik ben erg streng, dus bereid je alvast maar voor op bloedende billen! Kan je me wel het goede antwoord geven, dan kom ik lekker voor je staan en plaats ik een van mijn lange benen op je bank, zo kan je lekker aan mijn kut likken. Ik kan spontaan klaarkomen als ik denk aan de aandacht die mijn leerlingen me zullen geven! Durf me niet te negeren! Dacht je dat ik het niet aandurf om wat stukjes krijt in je reet te duwen? Onderschat mij niet, hoor! In mijn klaslokaal ben ik de absolute baas! Je mag blij zijn dat je in mijn beurt mag komen, vuile slaaf! Smeek me om genade wanneer ik je straf, en misschien zal ik je dan wat zachter behandelen. Heb ik al gezegd dat ik ook op zoek ben naar een geile assistent? Iemand die niet te beroerd is om volwassen mannen te behandelen als kleine kinderen! Hopelijk kan je dan ook goed overweg met dildo’s en bondagetouwen! Wacht niet langer en neem nu dadelijk contact met me op!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Fainche\\ Categorieen: