Jul 05
Naam: Ine
Leeftijd: 20 jaar
Plaats: Heerlen

Dag boys! Durven jullie verder gaan dan mijn vorig vriendje? Hij beweerde dat hij een echte man was, maar tussen de lakens stelde hij zwaar teleur! Ik zoek dan ook iemand om samen bij mij thuis in Heerlen mijn grenzen mee te verleggen. Ik word helemaal nat tussen mijn benen wanneer ik denk aan een gespierde man die…mij wil vastbinden en blinddoeken. Laat me eerst aan je lul zuigen totdat je paal helemaal stijf staat. Lik daarna maar wat aan mijn poes en doe mijn clitoris lekker opzwellen! Dan is het tijd om een stapje verder te gaan. Als je voelt dat je blaas helemaal vol zit, wil ik dat je me helemaal onder plast! Kom kaarsrecht voor me staan, richt je stijve lul op mijn tieten en laat je warme straal mijn hele lichaam verwarmen. Vergeet zeker ook niet mijn gezicht helemaal te bedekken zodat de blinddoek aan mijn ogen plakt. Wanneer je klaar bent met plassen, mag je je lul terug in mijn mondje duwen. Laat me iedere overgebleven druppel lekker oplikken, zo gaat niets van je gouden douche verloren. Natuurlijk; als jij goed voor mij zorgt, zorg ik ook goed voor je jou! Maak mijn droom waar door op me te plassen en ik zal je belonen met de beurt van je leven! Wanneer ik nog steeds vastgebonden ben, ga ik op je harde lul zitten en ga ik je bereiden tot je schreeuwt om genade! Er is niets zo geil als de geur van warme urine gemend met het aroma van zweet en zaad! Ik ben nog erg jong maar diep vanbinnen ben ik een geile slet die nood heeft aan een wel erg speciale douche! Haast je snel naar me toe!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Ine\\ Categorieen: