May 30
Naam: Zorica
Leeftijd: 37 jaar
Plaats: Enschede

Eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik hier moet schrijven! Ik zoek een strenge maar rechtvaardige man die mij wil heropvoeden! Ik heb heel wat misdaan in mijn leven, maar nu ben ik klaar voor een tweede start! Wil dan ook beloven mij hard te straffen wanneer ik……weer eens iets heb gedaan dat niet door de beugel kan? Stop me dan maar naakt in het tuinhok in Enschede, wanneer het sneeuwt en iedereen naar binnen vlucht om het warm te krijgen! Kom me dan verkrachten zodat ik toch maar niet zou bevriezen! Spuug in mijn gezicht en maak me dan helemaal duidelijk wie er de baas is! Keten me vast in een van de hoeken van je tuinhuis en gebruik me als je verborgen neukslaaf. Neuk me een aantal keer per dag in mijn reet totdat ik je smeek om te stoppen van de pijn! Zorg dat mijn hol helemaal bebloed raakt wanneer je me opnieuw berijdt als een geile bok. Knevel me zodat ik niet kan schreeuwen wanneer je je hele vuist in mijn kut ramt! Gebruik me om al je seksuele fantasietjes op uit te werken en ik zal je eeuwig dankbaar zijn! In ruil zal ik je overladen met plezier! Ik zal als een braaf hoertje alles slikken dat je me geeft en al je klappen met liefde ontvangen! Ik ben het toonbeeld van de onderdanige vrouw en ik ben klaar om genadeloos door jou gedomineerd te worden! Neem vandaag nog contact met me op en voor je het weet lig ik aan je ketting en zuig ik als een wilde slet aan je harige ballen! Geef maar toe dat je lul nu al stijf wordt!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Zorica\\ Categorieen: