Jan 25
Naam: Giuliana
Leeftijd: 52 jaar
Plaats: Groningen

De was en de plas, daar leef ik voor! Ik werk in Groningen als huishoudhulp; nou ja, ik strijk voornamelijk! Tijdens het strijken dwalen mijn gedachten vaak wat af. Een van mijn favoriete dagdromen bestaat eruit dat ik……met niets anders dan een schort aan wordt verwend door een oudere heer. Ik droom ervan om anaal genomen worden in de tuin terwijl ik steun tegen het wasrek. Mijn partner ramt me hard langs achteren en stopt regelmatig om wat wasknijpers op mijn tepels te bevestigen. Ik ben misschien wel wat ouder, maar ook oudere vrouwen verleggen graag hun seksuele grenzen! Ik wil mijn hele kut bedekt zien onder houten wasknijpers! Bevestig ze allemaal aan elkaar en gebruik die houten krengen als dildo om mijn kut onveilig te maken! Mag ik dan ook wat wasknijpers aan je balzak bevestigen? Zo kan ik je ballen een lekkere massage geven terwijl ik aan je dikke eikel zuig! Ga je me ook dwingen je huishouden te doen nadat je in mijn geile bek hebt gespoten? Wil je dan alsjeblieft die wasknijpers laten hangen? Laat me maar helemaal naakt door je woonkamer paraderen terwijl er helemaal geen bloed meer door mijn tepels en mijn kutje kan stromen. Niets boos zijn als er wat kutsap op de vloer druppelt. Ik beloof je dat ik alles weer schoon zal achterlaten. Ben jij op zoek naar een wel heel speciale huishoudster in Groningen? Stuur me dan onmiddellijk een berichtje! Heb ik al verteld over mijn extralange middagpauze waarin ik het uiteinde van mijn bezem zo ver mogelijk in mijn bolle reet probeer te rammen? Ik leef dan ook om te dienen! Laat me snel iets weten!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Giuliana\\ Categorieen: