Aug 08
Naam: Tuathla
Leeftijd: 21 jaar
Plaats: Deventer

Hey! Ik ben een beetje verlegen dus ik heb lang moeten zoeken naar de juiste woorden om mijn verzoekje zo duidelijk mogelijk te maken! Ik ben nog maagd en ik zou dan ook een eerste keer gepakt willen worden onder wel erg speciale omstandigheden. Wil jij me voor de eerste keer……in mijn kaal en nat poesje pakken terwijl ik mezelf brandmerk? Ik heb een erg vreemde fascinatie voor vuur en ik kan me niets heter voorstellen dan hard en lekker gepakt te worden terwijl ik eindelijk een permanent teken op mijn lijf brand. Lach me niet uit, maar ik heb speciaal wat guitige figuurtjes gekocht zodat ik niet eender wat op mijn lijf geplakt krijg. Je gaat me toch wat moeten helpen, hoor! Wil je dan ook wat ook op mijn vette billen branden terwijl je me langs achteren in mijn poes neukt? Eigenlijk wil ik nog een stapje verder gaan, maar dat durf ik niet zo goed te vertellen… Heel eerlijk? Ik wil dat je een kleine, hete poker in mijn reet stopt terwijl je snel en handig aan mijn poesje likt! Net voor ik ga klaarkomen, moet je mijn reet trakteren op een staalharde vorm van brandend genot! Dat zou ik zo onmetelijk geil vinden! Ik kan me onmogelijk indenken hoe mijn eerste keer beter zou kunnen verlopen. Ik probeer me in te beelden hoe je dan al je zaad over mijn brandend holletje uitsmeert om de pijn toch wat te verzachten! Misschien laat ik als aandenken ook wel een klein brandwondje achter op jouw lichaam! Zo vergeet je me nooit meer! Zie je dat zitten? Neem dan snel contact met me op! Ik wacht op je in Deventer!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Tuathla\\ Categorieen: