Dec 06
Naam: Lubkea
Leeftijd: 29 jaar
Plaats: Almere

Zin in een speciale tattoo? Dan ben je bij mij in goede handen! Vergeet die grote, kleurrijke tekeningen maar, hoor! Ik gebruik mijn naalden maar enkel voor een ding! Ik doe niets liever dan grote, stoere en krachtige mannen helemaal……te vernederen door hen met een stroomstoot helemaal van de kaart te brengen! Bereid je voor om gekneveld en vastgebonden wakker te worden op mijn tafel! Die pijn in je reet? Dat is mijn dildo! Ben je klaar voor wat ik met je van plan ben? Ik ga je buik helemaal volkrassen met mijn volautomatische tattoogun! Meer dan duizend keer per minuut zal je kunnen voelen hoe het is om de absolute slaaf van een dominante vrouw te zijn! Als je niet te veel kermt, beloof ik dat ik je buik niet helemaal zal verminken. Nee, dan laat ik enkel een boodschap achter die je er constant aan zal doen herinneren dat niets anders bent dan een ordinaire slaaf. Vergis je niet, ik word helemaal niet geneukt. Waar denk je dat die dildo in je reet voor dient? Wanneer het tatoeëren me begint te vervelen, is het tijd om te testen hoeveel pijn je in je reet kan verdragen. Ik wil het bloed uit je hol zien stromen zodat je niet anders kan dan naar huis strompelen als een platgeneukt wijf. Een avond lang ben jij helemaal van mij: mijn slet en mijn absolute slaaf. Neem dan ook enkel contact met me op als je genadeloos vernederd wilt worden. Mijn tattoostudio in Almere staat helemaal tot jouw beschikking! Open de deur van mijn hobbykamer en bereid je voor op het allerhoogste genot dat een volwassen vrouw een zelfbewuste man kan bieden!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Lubkea\\ Categorieen: