Dec 06
Naam: Menghua
Leeftijd: 30 jaar
Plaats: Assen

Wil je eens wat geils horen? Ik heb gisterenmiddag mijn eerste dildo gekocht! De verkoper in de seksshop vertelde me dat het een anale dildo was, hoe sexy is dat! Je kan dan ook wel raden waar ik naar op zoek ben! Ben jij een stevige kerel met een harde paal die mijn anale dildo hard in mijn hol wil duwen? Weet je, ik heb het ondertussen wel even gehad met vaginale seks; ik wil gewoon……een harde en stevige paal in mijn kont voelen! Ram mijn dildo in en uit mijn hol zonder glijmiddel en doe me helemaal rood worden van plezier! Negeer mijn kreunen maar, trek je niets aan van de pijn die ik in mijn gaatje voel en concentreer je maar op mijn reet! Je hoeft helemaal niet rustig te werk te gaan, geef mijn onthaard gaatje maar meer dan voldoende aandacht! Zullen we het meteen nog wat spannender maken? Ik heb ook een sm-masker in de winkel gekocht! Wil je dat voor me opzetten voor we beginnen? Dan kunnen we lekker een aantal verkrachtingsscenario’s uitspelen! Mijn poesje wordt nu al lekker nat! Als je mijn reet goed bewerkt, zal ik daarna je hele pik in mijn mond nemen en je helemaal klaar pijpen! Wanneer je gaat spuiten, wil ik je lul in mijn kontje voelen! Eerst mijn nieuwe anale dildo, dan pas je hete mannenstaaf! Hopelijk ben je helemaal klaar voor een geile namiddag met me; ik snak naar een anaal orgasme en naar een harde beurt waarbij ik eindelijk helemaal mezelf kan zijn! Mijn vorig vriendje hield niet zo van anale seks, maar jij wilt me vast wel bevredigen; of niet? Kom snel naar Assen en ram me klaar in mijn reet!

Verstuur Gratis & Anoniem een Bericht naar Menghua\\ Categorieen: